HOMEY KIDS Dagopvang

HOMEY KIDS Dagopvang

foto 1Na 20 jaar met passie te werken als leidster en 1e verantwoordelijke op een kinderdagverblijf, heb ik de stap  in 2015 gemaakt om professioneel gastouder te worden!

Met mijn jarenlange werkervaring heb ik een goede basis gelegd om uw kind met alle liefde en pedagogisch inzicht te kunnen opvangen.

Homey Kids is een kleinschalige, professionele dagopvang vanaf de leeftijd van 8 weken – 4 jaar.

Een dagopvang waar persoonlijke aandacht, liefde en gezonde stimulans in de huiselijke sfeer tot zijn recht komen.RRR

Hoog in het vaandel staan de 3 R-en; Rust, Reinheid en Regelmaat, waar vooral kleine kinderen zich optimaal door kunnen ontwikkelen.

Dit alles in een warme, huiselijke sfeer waarin de kinderen zich veilig, geborgen en geaccepteerd voelen, zodat de kinderen zich in elke fase van de ontwikkeling prettig voelen. 

De naam ‘Homey Kids’ zegt het al, ‘huiselijke kinderen’!

 Ik bied een warme huiselijke sfeer waar kinderen in alle rust zich in een vertrouwde omgeving en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Voor elke ontwikkelingsfase heb ik voldoende speel- en leermateriaal, wat bijdraagt aan de cognitieve ontwikkeling evenals aan de grove en fijne motoriek.

Door een goede samenwerking en goed onderling overleg met u als ouder streef ik ernaar de opvoeding zoveel mogelijk op elkaar aan te sluiten zodat uw kindje zich prettig en herkenbaar zal voelen op de momenten dat hij/zij bij mij aanwezig zal zijn.